Al 17 jaar meer dan diamantgereedschappen alleen.

Bergsma Leek B.V. in Leek staat al sinds 1999, toen nog Bergsma Diamantgereedschappen – de Wilp, bekend als leverancier van professionele diamantgereedschappen aan de boor- en zaagbedrijven in met name Noord-Nederland.

Bergsma is exclusief dealer van de kwalitatief hoogstaande producten van Adamas Nederland, Core Powertools en AST Holland B.V. – asbestsaneringsproducten, in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland.

Het bedrijfspand in Leek beschikt over een ruime overzichtelijke showroom, moderne werkplaats uitgerust met alle apparatuur nodig om te keuren volgens NEN3140, een ruim magazijn, een productieruimte waar de diamantboren worden geproduceerd en herbezet en moderne kantoren. Sinds 2013 is het pand uitgerust met een decontaminatie ruimte voor het keuren, repareren en schoonmaken van asbestgereedschappen.

Naast het zeer uitgebreide Hitachi machine- en accessoires-programma, kan men in Leek ook terecht voor de gereedschappen van de bekende merken als Bahco, Bosch, Carat, DeWalt, Gedore, Heller, Makita, Rubi, Stahwille, Stanley, SuperProf tegelzettersgereedschappen etc.

Inlichtingen, een advies, een bestelling ?

Bel 0594-642529 voor een direct contact of stuur een e-mail naar info@bergsmaleek.nl