Bergsma Leek: dé leverancier van professionele gereedschappen

 

Al 20 jaar meer dan diamantgereedschappen alleen.

Bergsma Leek BV in Leek staat al sinds 1999, toen nog Bergsma Diamantgereedschappen – de Wilp, bekend als een geliefd en vertrouwd adres voor professioneel gereedschap voor de (bouw)bedrijven, betonboorders, installateurs, hoveniers, stratenmakers, sloop- en asbestssaneringsbedrijven. Ook de particulier kan hier terecht. De meeste gereedschappen zijn uit voorraad leverbaar.

Showroom

Het bedrijfspand in Leek beschikt over een ruime overzichtelijke showroom. Diamantzaagmachines, diamantboren, dozenboormachines, bouwlampen, schuurmachines, motorslijpers, hogedrukspuiten, stroomkabels voor krachtstroom, sleutelsets, losse sleutels, persoonlijke beschermingsmiddelen, boortjes, (diamant)zagen, waterpompen, stofzuigers, afzetlint. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het ligt in de overzichtelijke showroom van Bergsma.

Naast het uitgebreide Hikoki, voorheen Hitachi, en Makita machine- en accessoires-programma, kan men in Leek ook terecht voor de gereedschappen van de bekende merken als Bahco, Bosch, Carat, DeWalt, Eibenstock, Gedore, Ghibli, Heller, Robu dompelpompen, Rubi, Sola, Stahlwille, Stanley, SuperProf tegelzettersgereedschappen etc.

Bergsma is dealer van de kwalitatief hoogstaande producten van  AST Holland B.V. – asbestsaneringsproducten, in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland.

Technische dienst

Bergsma Leek B.V. beschikt over een eigen technische dienst. In de moderne werkplaats wordt gereedschap, door opgeleide monteurs, gerepareerd, onderhouden en gekeurd volgens  NEN3140. Tevens is het mogelijk om de NEN3140 keuringen op locatie uit te voeren.

Sinds 2013 is het pand uitgerust met een decontaminatie ruimte voor het keuren, repareren en schoonmaken van asbestgereedschappen.

 Nieuwsgierig wat Bergsma Leek voor u te bieden heeft? Stap eens binnen in onze showroom. Prettige hulp en goed gereedschap verzekerd. Een vers bakkie koffie ook. 

 

 

Team Bergsma Leek B.V.

Wout Bergsma

Directeur

Fenny Bergsma

Administratie

Monique Bergsma

Inkoop/verkoop

Administratie

Fre Suurd

Inkoop/verkoop binnendienst

Jan-Willem Vijfschaft

Verkoop buitendienst

Bas Kramer

 Medewerker technische dienst